Kantoorruimte Brink 90 – Amstelveen

Kantoorruimte Brink 90 – Amstelveen

Kantoorruimte Brink 90 – Amstelveen

Oppervlak: 660Huur per m2 / jaar: € 110,00Voorschot servicekosten per m2: € 10,00
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Omschrijving

Op de 1e verdieping van winkelcentrum Middenhoven te Amstelveen wordt momenteel een multifunctionele kantoor-/praktijkruimte ter grootte van ca. 660 m2 te huur aangeboden. De ruimte beschikt over twee separate ingangen, waardoor de ruimte eenvoudig kan worden gesplitst in twee of drie aparte units (vanaf ca. 165m2).

In de directe omgeving zijn diverse winkels/dienstverleners gevestigd, waaronder: supermarkt Albert Heijn, Keurslager, Primera, Blokker, Kruidvat en diverse overige MKB-ondernemers.
Tevens opent Action een vestiging in dit winkelcentrum voor het einde van 2017.

Aan de voorzijde van het winkelcentrum en in de directe omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid.

De Brink is zeer goed bereikbaar per auto via ondermeer de Beneluxbaan (s109) en Van der Hooplaan. Direct tegenover het complex is metrostation Brink (sneltram 51 en bus 199) gelegen met directe verbindingen naar Amsterdam Centrum en Westwijk.

Foto’s

Kenmerken

660
In de huidige staat is het object voorzien van een pantry, een toiletgroep (D/H), verlichtingsarmaturen en kabelgoten v.v. elektra.

Kaart

Contact

Bent u geïnteresseerd in deze winkelruimte? Neem dan contact op met: Brockhoff Bedrijfsmakelaars T:020 543 7373 E: info@brockhoff.nl

Neem contact met mij op

Ik ben geïnteresseerd, neem contact met mij op.